Mogelijkheden bij Burn-out

Woensdag 12 oktober 2016 van 19.30 - 22.00 uur
Coachcafé bij Tante te Elst (Gld)

Je bent coach, trainer, psycholoog of je hebt een leidinggevende functie en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen binnen je bedrijf. Je vindt het prettig en zinvol om andere vakgenoten daarin te ontmoeten.

Kom dan naar het Coachcafé bij Tante in Elst.

Het Coachcafé is een initiatief van Miriam ten Broeke (Kernleiderschap) en Nannette Mees en Eric van Lierop (beiden van PSC ’t KAN). Wij organiseren 4x per jaar een thema-avond, gerelateerd aan coaching, therapie, training en/of het geven van leiding binnen bedrijven en organisaties. Als hoofdact is er een gerenommeerde gastspreker uitgenodigd, die de avond kleur geeft passend bij het thema van die avond. Na de spreker is er de mogelijkheden vakgenoten te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Woensdag 12 oktober hebben we Ed Baas en Marleen Doodeman uitgenodigd.

De avond staat in het teken van burn-out & de belevingspsychologie.
De visie van Ed Baas is dat de mens meer is dan zijn gedrag en daarom geen Resource is maar een Being, een mens met alle mogelijkheden in zichzelf. Deze te ontsluiten en toepasbaar te maken in privé en werk is zijn belangrijkste doelstelling. Daartoe heeft hij veel energie gestoken in, en onderzoek gedaan naar, innerlijk processen en de wijze waarop wij ons aanpassen aan de omgeving. Het meetinstrument ACT® is daarvan het resultaat waardoor deze aanpassing zichtbaar gemaakt kan worden. Dit heeft grote betekenis voor persoonlijke ontwikkeling, psychisch welbevinden en ook voor meer inzicht in ziekteverzuim en burn-out. ACT staat voor Analytical Competence Tool en geeft zicht en inzicht op individueel en team functioneren.

'Ons handelen in een organisatie is niet louter gebaseerd op zichtbare aspecten, maar wordt voor het grootste deel bepaald door onze onbewuste aansturing'.

Voor meer informatie en aanmelding zie: www.coachcafebijtante.nl

Je bent van harte welkom!

cafe bij tante (2)(2)