Wie is Wie


Rick Denkers

Rick Denkers

Rick is voorzitter van de NFG en draagt zorgt voor de beleidsvoering. Hij heeft overleg met externe partijen waarmee de NFG samenwerkt zoals (zorg)verzekeraars, koepelorganisaties, accreditatiebureau’s en opleidingsinstituten. Ook houdt hij zich bezig met diverse IT-projecten, de organisatie van de Maand voor de psychosociaal professional, personeelszaken en toetsingen van nieuwe inschrijvingen. 

Aanwezig:
onregelmatig (vanwege vele externe besprekingen)

 
 
 

Carry Huijink

Carry Huijink-Jansen

Carry is verantwoordelijk voor de gang van zaken op het NFG-kantoor. Ze draagt zorg voor de binnenkomende e-mail en ze staat NFG-leden en diverse organisaties waarmee de NFG samenwerkt te woord. Verder is zij altijd op zoek naar relevant vaknieuws voor de webpagina van de NFG, stelt de nieuwsflits samen, onderhoudt de Facebook- en LinkedIn-pagina en beantwoordt vragen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdagavond. Daarnaast ondersteunt ze de voorzitter, de administratie en het secretariaat. Personeelszaken, toetsingen van nieuwe kandidaat-registerleden en het aanmelden van registerleden bij de koepel behoort ook tot haar takenpakket. 


Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de vrijdag (in de even weken)

 
 
 

Henk Kuhl

Henk Kuhl

Henk draagt zorg voor de financiele administratie van de NFG.

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 
 
 

Krystyna Krzanik

Krystyna van der Veen

Krystyna biedt ondersteuning aan de administratie waar nodig en staat onze registerleden telefonisch te woord. Daarnaast zorgt zij elke 2 maanden voor de verzending van het TCC-magazine. Ook zorgt zij ervoor dat het kantoor netjes en schoon is.  

Aanwezig:
maandag, dinsdag en donderdag

 
 
 

Ben de Kuijer

Ben de Kuijer

Ben geeft administratief en praktisch uitvoering aan het onderhouden van het kwaliteitsmanagement-systeem. Hij biedt procesmatig ondersteuning bij de implementatie, bewaking en borging hiervan. Daarnaast is Ben de coördinator van onze visiteurs en onze mystery-callers. Hij bewaakt de visitatieprocessen en stuurt aan daar waar nodig. Ook ondersteunt hij NFG-registerleden die een visitatie krijgen.

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag


 
 
 

Ramon Smid

Ramon Smid

Ramon is administratief medewerker bij de NFG en ondersteunt Henk met de financiële administratie.

Aanwezig:
elke werkdag