Herregistratie 2015

Op 15 december as is de uiterste inzenddatum van de aanvraag voor herregistratie.

In nieuwsflits nr. 76 van dit jaar besteedde wij voor het eerst aandacht aan de herregistratie die er voor alle** NFG-leden weer aankomt. U kunt alle informatie hier nog eens rustig nalezen. Als er nog vragen over blijven dan worden deze wellicht voor u beantwoord op onze site bij F.A.Q.

Wij zijn inmiddels begonnen met het nakijken van de ingestuurde documenten. Dit blijft handwerk en neemt dus veel tijd in beslag. Wij vragen hierin om uw geduld. Wanneer u de aanvraag compleet en op tijd instuurt (voor 15 december as) ontvangt u in elk geval uw nieuwe licentie voor 31 maart 2015 (vervaldatum oude licentie). Zodra wij uw aanvraag in behandeling nemen ontvangt u hierover bericht. Wij nemen op dit moment alleen compleet ingestuurde aanvragen in behandeling. Vergeet u dus niet de vragenlijst, onderaan de aanvraag, te beantwoorden?

Bewijsstukken
Het valt ons op dat er regelmatig een programmaboekje, folder oid als bewijsstuk wordt meegestuurd. Dit is géén geldig bewijsstuk. Duidelijk moet zijn dat u degene bent geweest die aan de activiteit heeft deelgenomen. Een kopie certificaat, presentielijst, ondertekende verklaring docent etc. volstaat wél. Heeft u dit niet dan keuren wij een betalingsbewijs ook goed hoewel onze voorkeur hier niet naar uit gaat.

In geval van intervisie/supervisie adviseren wij u om het daarvoor bestemde formulier te gebruiken. U vindt dit bij de downloads op onze website (zichtbaar na inloggen). Een ondertekende verklaring van een collega of supervisor, waaruit het totaal aantal uren blijkt, volstaat ook. Een eigen opgestelde verklaring of een verklaring zonder handtekening is niet geldig.

Wij wijzen u erop dat u (vanaf nu) gedurende het hele jaar documenten kunt invoeren. Op deze manier wordt de administratieve druk bij u én bij ons verspreid.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op via officemanager@de-nfg.nl


**Bent u later in 2013 of 2014 lid geworden dan kunt u de vereiste punten naar rato berekenen.