Wie is Wie


Rick Denkers

Rick Denkers

Rick is voorzitter van de NFG en draagt zorgt voor de beleidsvoering. Hij heeft overleg met externe partijen waarmee de NFG samenwerkt zoals (zorg)verzekeraars, koepelorganisaties, accreditatiebureau’s en opleidingsinstituten. Ook houdt hij zich bezig met diverse IT-projecten, de organisatie van de Maand voor de psychosociaal professional, personeelszaken en toetsingen van nieuwe inschrijvingen. 

Aanwezig:
onregelmatig (vanwege vele externe besprekingen)

 
 
 

Carry Huijink

Carry Huijink-Jansen

Carry is verantwoordelijk voor de gang van zaken op het NFG-kantoor. Ze draagt zorg voor de binnenkomende e-mail en ze staat NFG-leden en diverse organisaties waarmee de NFG samenwerkt te woord. Verder is zij altijd op zoek naar relevant vaknieuws voor de webpagina van de NFG, stelt de nieuwsflits samen, onderhoudt de Facebook- en LinkedIn-pagina en beantwoordt vragen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdagavond. Daarnaast ondersteunt ze de voorzitter, de administratie en het secretariaat. Personeelszaken, toetsingen van nieuwe kandidaat-registerleden en het aanmelden van registerleden bij de koepel behoort ook tot haar takenpakket. 


Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de vrijdag (in de even weken)

 
 
 

Krystyna Krzanik

Krystyna van der Veen

Krystyna biedt ondersteuning aan de administratie waar nodig en staat onze registerleden telefonisch te woord. Daarnaast zorgt zij voor de verzending van het TCC-magazine en de welkomstboeken/muurschilden en voordeelpassen voor nieuwe registerleden. Ook zorgt zij ervoor dat het kantoor netjes en schoon is.  

Aanwezig:
wisselend

 
 
 

Ramon Smid

Ramon Smid

Ramon is administratief medewerker bij de NFG. Hij verstuurt o.a. de (contributie)nota's en behandelt per mail alle vragen hierover. 

Aanwezig:
elke werkdag


 
 
 

myriam-jansen

Myriam Jansen

Myriam haar werkzaamheden zijn veelzijdig. Zij werkt als Officemanager NWP (de beroepsorganisatie waar de NFG administratieve taken voor uitvoert). Daarnaast is zij coördinator van onze visiteurs. NFG-registerleden kunnen bij haar terecht met vragen over de visitatie. Verder ondersteunt zij Ben en Carry daar waar nodig.

Aanwezig:
maandag, dinsdag en donderdag

Agenda